Facilitering.


Facilitering er for grupper, hvad coaching er for den enkelte: En teknik til at forløse potentialer med og skabe udvikling, mening og værdi blandt medarbejdere. Hvad enten du skal afholde en workshop, strategidage, udviklingsforløb eller et møde, så betyder tid noget. Tiden skal bruges fornuftigt. Læs herunder hvordan EBERHART kan højne effektiviteten ved brug af professionel facilitering.

UDBYTTE

Professionel facilitering af møder eller workshops højner effektiviteten og dermed kvaliteten af udfaldet. De gode beslutninger træffes på baggrund af et effektivt og målrettet arbejde med opgaverne. Som leder får man et stort udbytte af at udlicitere facilitatorrollen til en uvildig, ekstern person der ikke er en del af jeres daglige arbejdsgang i virksomheden.

Som virksomhedsleder får du en fri rolle når du udliciterer facilitatorrollen til EBERHART. Du kan selv tage aktiv del i workshops mv. og skal ikke bruge kræfter på dagens gang eller sørge for at tidsplanen bliver overholdt. Desuden kan EBERHART som ekstern facilitator, modsat den daglige ledelse, italesætte dagsorden, pointer og udfordringer i en mere upartisk sammenhæng. Det sætter dig som leder fri til at observere og deltage aktivt på lige fod med den øvrige gruppe.

Hos EBERHART er tilgangen at deltagerne på f.eks. en workshop ikke bare skal lytte, de skal aktivt arbejde med det emne der er på dagsordenen; komme med forslag, lave planer, prioritere og udvælge. Således får vi konkrete og konstruktive konklusioner I kan arbejde med i virksomheden fremadrettet. 

FORLØB

For EBERHART er det vigtigste at du som virksomhedsleder får det ud af mødet/workshoppen/strategidagen du ønsker. Derfor har vi forinden afstemt forventninger og succeskriterier og vi samler sammen op på udfaldet efterfølgende.

EBERHART sætter sig ind i jeres strategiske situation og dagsorden, og udfordrer den, så vi sammen kvalificerer indhold og udbytte. Det resulterer i et skræddersyet forløb som flugter med jeres virkelighed og derved sikrer vi at I får dét ud af forløbet som I ønsker.

Forløbet kan skitseres i følgende trin: 
  • Vi mødes og I fortæller om jeres behov og dagsorden og hvad I konkret ønsker at få ud af mødet og/eller workshoppen. EBERHART vil komme med inputs og udfordre dagsordnenen således I får det bedst mulige output.
  • EBERHART forbereder en drejebog for dagen og vi afstemmer denne i fællesskab
  • Eberhart faciliterer workshoppen på selve dagen således at I får en fri rolle 
  • Efter mødet samler vi op på konklusioner og får konkretiseret outputs.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om hvad facilitering kan gøre for jeres virksomhed

Interesseret?

Få en uforpligtende samtale

  • Søtorvet 22, 4.6, 8600 Silkeborg

  • CVR nr: 41776412

  • Eberhart. 
    Design by PLICO.