Skip to main content

Strategisk sparring.


At få en ekstern sparringspartner giver dig perspektiv og fornyet evne til at identificere udviklingsmuligheder. EBERHART tør udfordre dig og din forretning med det formål at udvikle den. Derfor kan du forvente konstruktive input, ærlighed og naturligvis fuld fortrolighed med EBERHART som professionel sparringspartner.

UDBYTTE

Som ejer eller leder står man ofte i situationer der kan være udfordrende og hvor man har brug for et nyt perspektiv for at kunne træffe de rigtige beslutninger. Med EBERHART som strategisk sparringspartner får du en at spille bold med omkring udviklingen af din forretning samt en uvildig, ekstern støtte når der skal træffes svære beslutninger.

EBERHART tør udfordre dig og din forretning med det formål at udvikle den. EBERHART går tilpas langt ind i jeres dagligdag og organisation til at kunne forstå jeres situation, udfordringer og muligheder. Samtidig holdes der tilpas afstand til at kunne se jeres situation med andre øjne – og dermed give jer perspektiv og konstruktiv sparring.

EBERHART tror ikke på snik-snak, og er af den holdning at en strategikonsulent der taler dig efter munden, er spild af tid og penge. Derfor kan du forvente konstruktive input, ærlighed og naturligvis fuld fortrolighed.

Mange virksomheder har gode tanker og drøftelser om nye udviklingsspor, men når der skal handles bliver man ofte presset på tid og nytænkning og falder i sit vante driftsspor. EBERHART går ind og faciliterer udviklingsarbejdet, holder organisationen på sporet og sikrer at udviklingstiltagene implemeteres i jeres arbejdsgange og forankres i jeres kultur. Med andre ord – EBERHART får jer fra tanke til handling. 

FORLØB

Forløbet skræddersyes således det passer til det behov der måtte være. Det kan være et tidsbegrænset forløb hvor du står i en organisatorisk og/eller forretningsmæssig svær situation og har behov for støtte og vejledning i en periode, eller det kan være et ubegrænset forløb hvor du har behov for professionel sparring på sidelinjen gennem længere tid (i det daglige. Dette afhænger af din situation og den udfordring du måtte stå overfor.

EBERHART er helt klar over at en sådan rolle kræver fuld fortrolighed og at der naturligvis skal være gensidig kemi og forståelse. Derfor starter alle forløb med et uforpligtende møde, hvor vi får os en kop kaffe og taler sammen om de udfordringer du og din virksomhed står overfor samt hvilken rolle du ser EBERHART indgå i.

Forløbet kan skitseres som følgende: 
  • Uforpligtende møde om jeres strategiske situation, potentiale og udviklingsmuligheder.
  • I får herefter mulighed for at få tilknyttet EBERHART som sparringspartner til de strategiske beslutninger.
  • Nogle gange kan der være behov for at EBERHART går med ind i jeres organisation og faciliterer konkrete udviklingsprojekter. Dette afdækkes, hvis behovet er tilstede, enten fra start eller i løbet af processen.  
  • EBERHART sikrer milepælsevalueringer i forløbet, så det er tydeligt for jer som virksomhed hvilken værdi og udbytte I får af samarbejdet.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om hvad strategisk sparring kan gøre for dig og din virksomhed.

Interesseret?

Få en uforpligtende samtale