Leder­udvikling.


Måske er du erfaren leder, men mangler en sparringspartner til at vende ledelsesmæssige udfordringer med, eller måske er du ny leder der har brug for konkrete værktøjer eller input til at håndtere konkrete ledelsesaspekter. Med EBERHART får du én at spille bold med, én at vende tingene med og dermed stå stærkere som leder.

UDBYTTE

Der kan være koldt på toppen, og ofte kan man som leder stå alene med ansvaret for at træffe de svære beslutninger. Det stiller krav til dig om at være en dygtig motivator og en dygtig kommunikator – men hvordan bliver man lige det når der samtidig skal driftes i virksomheden? 

EBERHART har mange års erfaring med at uddanne og dygtiggøre kommende og erfarne ledere. Derfor kan EBERHART give dig helt konkrete værktøjer du kan anvende i hverdagen således du bliver en dygtigere leder der kan motivere og inspirere dine medarbejdere i hverdagen.

EBERHART kan give dig nye perspektiver og konkrete værktøjer inden for forskellige ledelsesaspekter, herunder blandt andet:

 • Personlig ledelsesstil
 • Kommunikationsværktøjer
 • Motivation og flow
 • Ledelse og relationer
 • Forandringsledelse
 • Konflikthåndtering
 • Teamledelse
 • Selvledelse FORLØB

EBERHART sammensætter lederudviklings forløbet så det passer til dit eller din virksomheds behov. EBERHART skræddersyer både individuelle forløb og gruppeforløb. 

Individuelle forløb:

I samarbejde aftaler vi hvorledes forløbet skal sammenstykkes. Det kan være at du allerede har en lederuddannelse og har flere års erfaring, men savner nye input eller konkrete ledelsesmæssige værktøjer i din hverdag. Det kan også være at du er helt ny i lederrollen og savner den teoretiske ballast der skal til for at du kan blive en dygtig leder.

Hvad end der måtte være din motivation for at blive en dygtigere leder kan EBERHART hjælpe dig. Vi starter med et uforpligtende møde hvor vi får en snak om din motivation og din udfordring. Derudfra sammensætter vi et forløb der passer til netop din situation. 

Gruppeforløb:

Har du en gruppe mennesker i din virksomhed der er på springbrættet til at blive ledere? Hos EBERHART har vi stor erfaring med at uddanne kommende ledere så de bliver bedst muligt klædt på til ledelsesopgaven. Vi strukturerer forløbet således at det tager udgangspunkt i jeres organisation, og træningen vil typisk foregå på jeres arbejdsplads i arbejdstiden således det bliver så praksisnært som overhovedet muligt. Kontakt os gerne, så tager vi en dialog omkring mulighederne.


Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om hvad et lederudviklingsforløb kan gøre for dig og din virksomhed.

Interesseret?

Få en uforpligtende samtale

 • Søtorvet 22, 4.6, 8600 Silkeborg

 • CVR nr: 41776412

 • Eberhart. 
  Design by PLICO.