Iværksætterrådgivning.


Har du svært ved at få eksekveret din forretningside og bliver det ved tanker og analyse? EBERHART hjælper dig med den rigtige prioritering, så du kan komme fra tanke til handling, og får testet din ide af i praksis. Er du i den anden ende af skalaen, hvor du kaster dig ud i iværksætteriet uden refleksion og planlægning, så hjælper EBERHART dig med at anskue din forretning fra helikopterperspektiv og udarbejde en konkret handlingsplan.    

UDBYTTE

EBERHART hjælper dig med at komme fra tanke til handling hurtigst muligt. Din forretningsidé, eller nyopstartede forretning, skal kvalificeres og udvikles ved at blive testet af markedet. EBERHART yder sparring på udvikling af din forretningsmodel, og hjælper dig med at realisere forretningsmæssige tiltag i praksis. Det vil give dig grobund for nye og relevante tilpasninger i din forretningsmodel. Handlingsorientering er omdrejningspunktet i EBERHARTS rådgivning til iværksættere.

Du vil få øget selvindsigt og få udfordret og kvalificeret din forretningsidé og/eller forretningsmodel. Konkret, vil du få helt styr på din forretningsmodel og have en stærk praksisorienteret Go-to-market plan, når du har gennemført et forløb hos EBERHART. Du vil med andre ord blive helt skarp på din egen rolle og kompetencer – og blive i stand til at sikre fremdrift og udvikling i din nyopstartede forretning.     

FORLØB

Forløbet består af sparringsamtaler samt praktisk assistance på eksekveringen af dine forretningsmæssige tiltag. Forløbet skræddersyes selvfølgelig, så det passer til netop dig og din virksomheds behov. Typisk kommer vi omkring følgende i et iværksætterforløb hos EBERHART:

 • Din personprofil. Hvor godt kender du egentlig dig selv, dine styrker og svagheder ift. at fungere bedst muligt som iværksætter?
 • Selskabsformer, økonomi og organisering. Har du det rette setup i din virksomhed, eller skal du have hjælp til at få den etableret, eller optimeret?
 • Værditilbud og marked. Hvad er dit produkt og hvordan skaber det egentlig værdi for kunden? Kan kundeværdien øges og kan vi tiltrække flere kunder? 
 • Markedsføring. Hvordan får du gjort opmærksom på din tilstedeværelse? Har du en handlingsplan at styre efter? Hvad skal du selv stå for og hvad skal du have andre til?
 • Salgsstrategi og salgsarbejde. Hvordan skaber du kundedialog, behovsafdækning og kan du lukke en ordre?
Er du ledig og potentiel iværksætter?  

  EBERHART tilbyder, sammen med Konsulenthuset Ballisager, et 6-ugers forløb for dig som er ledig og går med en iværksætterdrøm. Vi hjælper dig fra idé eller deltidsvirksomhed, til realisering af drømmen om at blive iværksætter på fuldtid. Du skal tilmeldes forløbet på dit lokale Jobcenter. 

  Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om hvordan EBERHART kan hjælpe dig som iværksætter.

  Interesseret?

  Få en uforpligtende samtale

  • Vejlsøvej 51, Bygning O, 8600 Silkeborg

  • CVR nr: 41776412

  • Eberhart. 
   Design by PLICO.